
Met dit recept tover je 474 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
¾ stuk(s)
Aubergine
¼ blik(ken)
Linzen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Wortel
100 gram
Vegan gehakt
(Bevat: Gerst, Soja, Gluten)
½ zakje(s)
Gedroogde oregano
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
¼ zakje(s)
Gemalen kaneel
½ pak(ken)
Tomatenblokjes
75 gram
Yoghurt Griekse stijl
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Geraspte oude kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
Zwarte balsamicoazijn
1.5 el
Olijfolie
0.12 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout





Tip: Zet voor een mooi goudbruinlaagje de laatste 5 minuten de grillstand van de oven aan.
