.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
180 gram
Garnalen
(BevatSchaaldieren)25 gram
Panko paneermeel
(BevatGluten, Tarwe)½ stuk(s)
Venkel
100 gram
Rodekool en wortel
(Kan bevattenSelderij)50 gram
Mayonaise
(BevatEieren, Mosterd)½ stuk(s)
Limoen
2 stuk(s)
Tomaat
6 stuk(s)
Mini-tortilla's
(BevatGluten)1.5 el
Zonnebloemolie
1 el
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
• Dep de garnalen droog met keukenpapier. Meng ze in een kom met 1/4 el zonnebloemolie per persoon, peper en zout. Voeg de panko toe en meng goed, tot de garnalen bedekt zijn met een laagje panko. • Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de garnalen 4 – 6 minuten, of tot ze goudbruin zijn.
• Halveer de venkel, snijd in kwarten en verwijder de harde kern. Snijd de venkel in dunne reepjes. Bewaar het eventuele venkelloof. • Meng in een saladekom de rode kool en wortel met de venkel, mayonaise en 1/2 el witte balsamicoazijn per persoon. Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de limoen in partjes.Snijd de tomaat in kleine blokjes.
• Verdeel de salade over de tortilla's. • Leg de garnalen erop en verdeel de tomatenblokjes erover. • Gebruik het venkelloof als garnering en serveer de limoenpartjes erbij.