Verse kikkererwtensoep en naanbrood met kruiden
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Verse kikkererwtensoep en naanbrood met kruiden

Verse kikkererwtensoep en naanbrood met kruiden

1000 ml | 3 - 4 porties | Nieuwe verpakking, verbeterd recept!

Nieuwe verpakking, verbeterd recept!

Deze verse soep met kikkererwten, linzen en tomaat barst van de smaak. Door de hoeveelheid peulvruchten en groenten is hij daarnaast ook super voedzaam. Je serveert de soep met kruidige knoflooknaan.

Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd boordevol groenten.

Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.

INGREDIËNTEN: Water, tomaat, 17% kikkererwten, rode linzen, ui, wortel, olijfolie, SELDERIJ, zeezout, mix van kruiden en specerijen.

ALLERGENEN: Selderij. Kan sporen bevatten van ei, gluten bevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, soja, sulfiet en vis.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max 4°C). Na openen direct consumeren. De soep overgieten in een pan en langzaam opwarmen tot het kookpunt. Af en toe doorroeren. Voor consumptie de soep door en door verhitten.

HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland

Labels:
Veggie
Opwarmen
Allergenen :
Selderij
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd5 minuten
Bereidingstijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1000 ml

Kikkererwtensoep

(Bevat Selderij Kan bevatten Pinda's, Mosterd, Sulfiet, Lupine, Eieren, Soja, Gluten, Vis, Melk (inclusief lactose), Noten)

2 stuk(s)

Naanbrood met kruiden

(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)662 kcal
Energie (kJ)2768 kJ
Vetten15 g
waarvan verzadigd1.9 g
Koolhydraten98.5 g
waarvan suikers10 g
Vezels21.8 g
Eiwitten28 g
Zout4.5 g

Instructies

1

Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de naan 5 - 7 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.