
Vind je het leuk om maaltijden een Indiase twist te geven? Dan zal je dol zijn op deze naanwich! Een naanwich is een fusionbroodje dat naanbrood gebruikt in plaats van traditioneel brood, gevuld met ingrediënten zoals gekruid vlees, groenten of sauzen.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Naan met kruiden
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Melk (inclusief lactose))
100 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
0.16 zakje(s)
Kerriepoeder
(Bevat: Selderij, Mosterd)
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Komkommer
5 gram
Verse koriander en munt
(Kan bevatten: Selderij)
1 stuk(s)
Rode ui
20 gram
Uienchutney
¼ stuk(s)
Groene peper
4 stuk(s)
Rundergehaktballetjes met köfte-kruiden
(Kan bevatten: Selderij, Ei, Mosterd, Soja, Gluten)
1 tl
Wittewijnazijn
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout



Gezondheidstip: Dit recept is calorierijk. Let je op je calorie-inname? Gebruik dan yoghurt in plaats van mayonaise.
