
Deze Marokkaanse stijl soep met kikkererwten en tomaat barst van de smaak door de specerijenmix ras el hanout met onder andere gember, komijn en kaneel. Je serveert de soep met kruidige knoflooknaan.
Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd boordevol groenten.
Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
950 gram
Kikkererwtensoep
(Bevat: Selderij)
2 stuk(s)
Naanbrood met kruiden
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Melk (inclusief lactose))
Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak eerst het naanbrood 5 -7 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.