Skip to main content
Tapasplank - groot

Tapasplank - groot

2 - 6 personen | Meer dan 10 verschillende hapjes

Dit pakket bevat alle hapjes die je nodig hebt voor een geslaagde borrel voor 2 - 6 personen. Met 1 klik in huis en binnen 5 minuten op tafel.

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Soja
Pinda's
Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 6 personen

150 gram

Kettle Chips - Sea salt

85 gram

Les Mini Chèvres Rians

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

200 gram

Spaanse vleeswarenmix

(Bevat: Soja)

200 gram

Gezouten gemengde noten

(Bevat: Pinda's, Noten Kan bevatten: Noten, Noten, Sesamzaad)

100 gram

Leccino olijven

200 gram

Le Petit Doruvael

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Voedingswaarden

/ per gerecht

Instructies

Spaanse vleeswarenmix
1

INGREDIËNTEN: Jamon de Cebo Iberico, 50% raza iberica lonchas: Iberische varkensham, zout, suiker, conserveermiddelen (E-252, E-250), antioxidant (E-301). Lomo de Cebo Iberico, 50% raza iberica lonchas: Lende van Iberisch varkensvlees, zout, kruiden, suiker, conserveermiddelen (E-252, E-250), dextrose, antioxidant (E-301). Chorizo Iberico extra lonchas: Iberisch varkensvlees, zout, specerijen en specerijenextracten, maltodextrine, SOJA-eiwit, suiker, stabilisator (E-450iii), antioxidant (E-301), conserveermiddelen (E-252 en E-250). Salchichon Iberico Extra lonchas: Iberisch varkensvlees, zout, maltodextrine, aroma's, SOJA-eiwit, kruiden, stabilisator (E-450iii), suiker, bietenconcentraat, antioxidant (E-301), conserveermiddelen (E-252 en E-250).

ALLERGENEN: Soja

VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 369.5 , kJ 1536 , vet 29.3 g, waarvan verzadigd 17.4 g, koolhydraten 1.3 g, waarvan suikers 1 g, eiwitten 29.3 g, zout 3.9 g, vezels 0 g

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren tussen 0ºC en 7ºC. Eenmaal geopend is de aanbevolen consumptie binnen 7 dagen. Direct consumeren. Open de container 10 minuten voor het serveren en consumeer bij kamertemperatuur (20-22ºC).

HERKOMST: Gemaakt in Spanje

Casademont
1956 Meat, S.L. Riudellots Road in Sant Martí de Llémena, s/n.
17150 - Sant Gregori (Girona) Spain
T +34 901 200 201
casademont@casademont.com
www.casademont.com

Rians - Les Mini Chèvres
2

INGREDIËNTEN: CHEVRAC: Gespasteuriseerde geitenMELK, MELKeiwitten uit geiten, zout, fermenten, stremsel. CABECOU DU PERIGORD: Gespasteuriseerde geiten, MELKeiwitten uit geiten, zout, fermenten, stremsel. CHEVRE CENDRE: Gepasteuriseerde geitenMELK, MELKeiwitten uit geiten, zout, kleurstof: plantaardige houtskool, fermenten, stremsel

ALLERGENEN: Melk (inclusief lactose)

VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 290 , kJ 1188 , vet 22 g, waarvan verzadigd 16 g, koolhydraten 3.3 g, waarvan suikers 1.8 g, eiwitten 19 g, zout 1.5 g, vezels 0 g

BEWAREN EN GEBRUIK: Bewaren tussen 0 ° C en + 7 ° C

HERKOMST: Frankrijk

Wessanen Benelux
Atlas Arena, Azie building
Hoogoorddreef 5
1101 BA Amsterdam
The Netherlands
www.ecotone.bio/wessanen-benelux/

Petit Doruvael
3

INGREDIËNTEN: gepasteuriseerde koeMELK, zout, stremsel (dierlijk), zuursel, conserveermiddel (natriumnitraat).

ALLERGENEN: Bevat melk (inclusief lactose).

VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 344 , kJ 1425 , vet 29 g, waarvan verzadigd 21 g, koolhydraten 2.2 g, waarvan suikers 0 g, eiwitten 19 g, zout 1.5 g, vezels 0 g

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7°C).

HERKOMST: Nederland

Kittle Chips - Sea salt
4

INGREDIËNTEN: Aardappelen, zonnebloemolie, zeezout

VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 513 , kJ 2139 , vet 30.1 g, waarvan verzadigd 3.5 g, koolhydraten 51.5 g, waarvan suikers 0.5 g, eiwitten 5.8 g, zout 0.9 g, vezels 6.5 g

BEWAREN EN GEBRUIK: Koel en droog bewaren

Yellow Chips B.V.
Fabrieksweg 6
8304 AT Emmeloord
The Netherlands
Telephone: +31 (0) 85877 11 60
Fax: +31 (0) 85 043 79 54
Email: info@yellowchips.nl

Gezouten gemengde noten
5

INGREDIËNTEN: 46% CASHEWNOOT, 36% AMANDEL, 10% HAZELNOOT, 7% PECANNOOT, ARACHIDEolie (PINDA), zout.

ALLERGENEN: Pinda's, amandelnoten, hazelnoten, cashewnoten, pecannoten. Kan sporen bevatten van andere noten en sesamzaad.

VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 618 , kJ 2572 , vet 52.9 g, waarvan verzadigd 6 g, koolhydraten 19.7 g, waarvan suikers 4.8 g, eiwitten 18.1 g, zout 0.61 g, vezels 5.5 g

BEWAREN EN GEBRUIK: Koel en droog bewaren.

Leccino olijven
6

INGREDIËNTEN: Zwarte olijf (zwarte olijf, water, zout, voedingszuur (melkzuur)), zonnebloemolie.

VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 302 , kJ 1242 , vet 32.6 g, waarvan verzadigd 4.3 g, koolhydraten 0.7 g, waarvan suikers 0.7 g, eiwitten 1.4 g, zout 3.24 g, vezels 0 g

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7⁰C).

HERKOMST: Hongarije, Italië, Roemenië.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Gemarineerde garnalen met chorizo, paprika en olijven

Gemarineerde garnalen met chorizo, paprika en olijven

met couscous in munt-spinaziepesto, feta en rozijntjes
Double veggie - Platbroodpizza met groene pesto

Double veggie - Platbroodpizza met groene pesto

met extra portie tomaat-komkommersalade en olijven
Turks broodje met spinazie-omelet

Turks broodje met spinazie-omelet

met Griekse salade en kruidenroomkaas
Heek met mediterrane paprikastoof

Heek met mediterrane paprikastoof

met leccino olijven en gebakken aardappelen
Mini-tortilla's met gyros en zelfgemaakte yoghurtsaus

Mini-tortilla's met gyros en zelfgemaakte yoghurtsaus

met hummus en Griekse salade
Zalmfilet in zelfgemaakte kruidenkorst met gepofte cherrytomaten

Zalmfilet in zelfgemaakte kruidenkorst met gepofte cherrytomaten

met aardappel-bieslookpuree, olijven en een frisse salade
Feestelijke kabeljauwfilet uit de oven in Mediterraanse saus

Feestelijke kabeljauwfilet uit de oven in Mediterraanse saus

met tzatziki, gegrilde groenten en Turks broodje
Griekse platbroodpizza

Griekse platbroodpizza

met witte kaas en olijven
Double veggie - Hartige taart met feta en champignons

Double veggie - Hartige taart met feta en champignons

met een extra portie salade, rode cherrytomaten en olijven
Gebakken zeebaars met parelcouscous

Gebakken zeebaars met parelcouscous

Met geroosterde tomaat en olijvenvinaigrette
Double veggie - Flammkuchen met mozzarella en courgette

Double veggie - Flammkuchen met mozzarella en courgette

met een frisse salade met extra groenten en olijven
Gekonfijte kippendij met sperziebonen en citroen

Gekonfijte kippendij met sperziebonen en citroen

met gebakken aardappelen en salade van gepofte cherrytomaten
Kogelbiefstuk met Mediterrane orzo

Kogelbiefstuk met Mediterrane orzo

met paprika, witte kaas en tomaat-basilicumsalade
Pastabowl met chorizo en olijven

Pastabowl met chorizo en olijven

met paprika en cherrytomaten
Klassieke roodbaars met walnotenkorstje

Klassieke roodbaars met walnotenkorstje

met tomatenrisotto en frisse salade
Mixed grill met souvlaki en köfte

Mixed grill met souvlaki en köfte

met orzosalade, Libanees platbrood en tzatziki
Köfte in kruidige tomatensaus

Köfte in kruidige tomatensaus

met krieltjes, olijven en ciabatta
Mediterrane couscous met tonijn

Mediterrane couscous met tonijn

met verse kruiden en leccino olijven
Grote garnalen in knoflookmarinade

Grote garnalen in knoflookmarinade

met parelcouscous, zachte geitenkaas, leccino olijven en noten-kruidentopping
Griekse salade met gebakken feta

Griekse salade met gebakken feta

met little gem en krieltjes in de schil met tomatentapenade

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Kippensoep met noedels in kruidige kokosbouillon

Kippensoep met noedels in kruidige kokosbouillon

met vers citroengras, sperziebonen en rode peper
Warmgerookte-zalmsalade met courgettelinten

Warmgerookte-zalmsalade met courgettelinten

met aardappelen, sperziebonen en verse dille
Spaghetti met Parmigiano-pankotopping

Spaghetti met Parmigiano-pankotopping

in rijke cherrytomatensaus met champignons en spinazie
Cheesy quiche met spek en koolrabi

Cheesy quiche met spek en koolrabi

mei prei en rozemarijn
Cheesy loaded fries met pulled chicken

Cheesy loaded fries met pulled chicken

met avocado, zure room, tomatensalsa en limoen
Mezzeschotel met kipworstjes en zhoug-courgette

Mezzeschotel met kipworstjes en zhoug-courgette

met krieltjes, hummus en tomatensalade
Italiaanse stijl hutspot met vegetarische gehaktballetjes

Italiaanse stijl hutspot met vegetarische gehaktballetjes

met verborgen groenten voor kinderen: puntpaprika, wortel en tomaat
Mafaldine met biefstukreepjes in romige champignonsaus

Mafaldine met biefstukreepjes in romige champignonsaus

met burrata en gezouten amandelen
Hertengehaktballetjes in tahinsaus met amandelschaafsel

Hertengehaktballetjes in tahinsaus met amandelschaafsel

met rijst, ras el hanout, peterselie en groenten
Keto-vriendelijke zalmfilet in citroenbotersaus met venkelsalade met dille

Keto-vriendelijke zalmfilet in citroenbotersaus met venkelsalade met dille

met knolselderijpuree met sperziebonen
Kalfsburger deluxe met kruidige avocadosalsa en cheesy zoete-aardappelpartjes

Kalfsburger deluxe met kruidige avocadosalsa en cheesy zoete-aardappelpartjes

met Peruaanse kruiden en rode-koolsalade
Zoet-pittige plantaardige visburger met ravigotesaus

Zoet-pittige plantaardige visburger met ravigotesaus

met frisse venkelsalade en BBQ-aardappelpartjes
Zalmfilet met citoen-salieboter

Zalmfilet met citoen-salieboter

met aardappelpuree en geroosterde groenten
Vietnamese stijl ‘shaking beef’ met umami komkommersalade

Vietnamese stijl ‘shaking beef’ met umami komkommersalade

met rijst, koriander en limoen
Geitenkaassalade met pecannoten en pompoenpitten

Geitenkaassalade met pecannoten en pompoenpitten

met yoghurtdressing, appel, courgette en aardappelen
Portobello'steaks' met chimichurri en witte kaas

Portobello'steaks' met chimichurri en witte kaas

met aardappelpuree en geroosterde paprika
Stir-fry volkoren noedels met omeletreepjes

Stir-fry volkoren noedels met omeletreepjes

één simpel recept, met extra smaken voor ouders!
Aubergine met Midden-Oosterse kruiden en bulgur

Aubergine met Midden-Oosterse kruiden en bulgur

met zelfgemaakte muhammara, zoetzure ui en naan
Heekfilet met roerbaknoedels

Heekfilet met roerbaknoedels

met Vietnamese saus, pinda's en limoen
Pangasiusfilet in ontbijtspek met aardappeltjes

Pangasiusfilet in ontbijtspek met aardappeltjes

met wortel en ravigotesaus