Rendang met sajoerboontjes en basmatirijst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rendang met sajoerboontjes en basmatirijst

Rendang met sajoerboontjes en basmatirijst

voor in de oven of magnetron | 1 portie | 450 g

Onze chefs hebben maaltijden gemaakt die perfect zijn voor drukke dagen: het enige wat jij hoeft te doen is ze opwarmen! Geniet van dezelfde HelloFresh-kwaliteit, boordevol smaak en met de beste verse ingrediënten.

Kies deze week bijvoorbeeld de Indonesische rendang met langzaam gegaard rundvlees, sajoerboontjes en basmatirijst.

INGREDIËNTEN: water, 19% sperzieboon, 16% runderhachee, 13% rijst, 12% ui, 10% kokosmelk (kokosextract, water), zonnebloemolie, knoflookpuree (knoflook, zout, water, voedingszuur (citroenzuur), citrusvezel), SESAMolie (SESAMZAAD, SOJA), gemberpuree (gember, zout, water, zonnebloemolie, voedingszuur (citroenzuur), stabilisator (guarpitmeel, xanthaangom), conserveermiddel (kaliumsorbaat)), citroengraspuree (citroengras, zout, water, zonnebloemolie, stabilisator (guarpitmeel, xanthaangom), zuurteregelaar (natriumsulfaten), antioxidant (ascorbinezuur), conserveermiddel (kaliumsorbaat)), sambal oelek (chili peper, zout, voedingszuur (melkzuur), conserveermiddel (kaliumsorbaat)), maizena, zout, kemirinoten, laos, trassi (garnalenpasta (SCHAALDIEREN), zout), korianderzaad, komijn, citroengras, kurkuma, limoenblad, laurier, gemalen laos.

ALLERGENEN: Sesamzaad, soja, schaaldieren. Kan sporen bevatten van gluten bevattende granen.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4 ⁰C). Na openen beperkt houdbaar. Dit is een vers product. Geschikt om thuis in te vriezen. Oven (hete lucht) [200°C]: Verwijder de folie, dek het bakje af met aluminiumfolie en verwarm 20 minuten in een voorverwarmde oven. Magnetron [900 watt]: Prik gaatjes in de folie, plaats één bakje in het midden van de magnetron (let op: bakje mag de wanden van de magnetron niet raken) en verwarm 6 minuten.

HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland

HelloFresh doet er alles aan om te zorgen dat de productinformatie zo nauwkeurig mogelijk is. De recepten van producten worden regelmatig herzien en verbeterd, wat inhoudt dat voedingswaarden, informatie over allergenen (inclusief ‘kan sporen bevatten van’-verklaringen), ingrediënten en andere product details kunnen worden gewijzigd. Controleer bij ontvangst altijd de productetiketten voordat je het product consumeert. Vertrouw niet uitsluitend op de hier verstrekte informatie. Voor specifiek advies over een product kan je contact opnemen met onze klantenservice. Voor producten die niet het HelloFresh-merk hebben, is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de fabrikant.

Labels:
Opwarmen
Allergenen :
Schaaldieren
Soja
Noten
Sesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

450 gram

Rendang met sajoer boontjes

(Bevat Schaaldieren, Soja, Noten, Sesamzaad Kan bevatten Gluten)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1083 kJ
Energie (kcal)259 kcal
Vetten10.8 g
waarvan verzadigd5 g
Koolhydraten29.3 g
waarvan suikers3.6 g
Vezels1.1 g
Eiwitten9.5 g
Zout1.2 g

Instructies

1

Voor het beste resultaat raden wij de ovenbereiding aan. Oven [180°C]: Verwijder de folie, dek het bakje af met aluminiumfolie en verwarm 25 minuten in een voorverwarmde oven. Magnetron [900 watt]: Prik gaatjes in de folie, plaats één bakje in het midden van de magnetron (let op: bakje mag de wanden van de magnetron niet raken) en verwarm 8 minuten.