Quesadilla's met pulled chicken
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Quesadilla's met pulled chicken

Quesadilla's met pulled chicken

2 porties | met paprika en barbecuesaus

.

Labels:
Recept
Allergenen :
Tarwe
•Melk (inclusief lactose)
•Sulfiet
•Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd25 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat Tarwe)

75 gram

Geraspte Goudse kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Kipfilet

50 gram

Barbecuesaus

(Bevat Sulfiet, Mosterd)

1 stuk(s)

Ui

1 stuk(s)

Groene paprika

50 gram

Biologische crème fraîche

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] roomboter

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2877 kJ
Energie (kcal)688 kcal
Vetten32.5 g
waarvan verzadigd18.2 g
Koolhydraten55.2 g
waarvan suikers10.1 g
Vezels5.4 g
Eiwitten41.4 g
Zout2.1 g

Benodigdheden

•Koekenpan
•Bakplaat met bakpapier

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de paprika in reepjes. 
  • Snijd de ui in halve ringen. 
2
  • Breng de kip op smaak met zout en peper. Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de kip 2 - 3 minuten per kant. Zet het vuur lager en bak nog 4 - 5 minuten, of tot de kip gaar is. 
  • Haal de kip uit de pan en trek het vlees met twee vorken uit elkaar. 
  • Voeg de kip terug toe aan de pan, samen met de paprika, ui en barbecuesaus.
  • Laat 4 - 5 minuten sudderen op middelhoog vuur. 
3
  • Leg de tortilla's op een bakplaat met bakpapier. Verdeel de kip en groenten toe aan op een de helft van de tortilla. 
  • Bestrooi de geraspte kaas erboven en vouw de tortilla.
  • Plaats de quesadilla's in de oven en bak 5 - 7 minuten, of tot goudbruin. 
4
  • Serveer de quesadilla's met de crème fraiche ernaast.