Paascrostini’s
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paascrostini’s

Paascrostini’s

16 stuks | burrata met serranoham en camembert met cranberrychutney

Deze luxe crostini's zullen zeker indruk maken! Je serveert de zelfgemaakte toastjes met twee verschillende toppings. De ene helft beleg je met burrata, serranoham en balsamicocrème; en de andere helft met romige camembert en cranberrychutney!

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Sulfiet
Rogge
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

40 gram

Serranoham

80 gram

Franse camembert

(Bevat Melk (inclusief lactose))

10 gram

Vers basilicum

1 bol(len)

Burrata

(Bevat Melk (inclusief lactose))

8 ml

Balsamicocrème

(Bevat Sulfiet)

40 gram

Cranberrychutney

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

3 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3228 kJ
Energie (kcal)772 kcal
Vetten38.1 g
waarvan verzadigd14.9 g
Koolhydraten76.8 g
waarvan suikers11.8 g
Vezels5 g
Eiwitten30.1 g
Zout3.3 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de baguettes in 16 schuine plakjes en besprenkel met de olijfolie.
  • Leg de plakjes op een bakplaat met bakpapier en bak 6 - 8 minuten in de oven.
  • Scheur de serranoham in kleine stukjes en bak de laatste 5 minuten mee. Gebruik eventueel een tweede bakplaat.
2
  • Snijd de camembert in plakjes. 
  • Snijd het basilicum fijn.
3
  • Verdeel de burrata over de helft van de geroosterde broodplakjes. Breng op smaak met peper.
  • Garneer de burrata-crostini's met de serranoham en besprenkel met de balsamicocrème.
  • Beleg de andere helft van de geroosterde broodplakjes met de camembertplakjes.
  • Verdeel de cranberrychutney over de camembert-crostini's.
4
  • Garneer de crostini's met het basilicum.