Ontbijtnaanbrood met gebakken ei en garam masala
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ontbijtnaanbrood met gebakken ei en garam masala

Ontbijtnaanbrood met gebakken ei en garam masala

2 porties | met avocado en ontbijtspek

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Tarwe
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Naanbrood

(Bevat Melk (inclusief lactose), Gluten, Tarwe)

4 plak(ken)

Ontbijtspek

1 stuk(s)

Avocado

50 gram

Witte kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 zakje(s)

Garam masala

1 stuk(s)

Tomaat

4 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

Zelf toevoegen

1 el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3749 kJ
Energie (kcal)896 kcal
Vetten52.2 g
waarvan verzadigd12.6 g
Koolhydraten67.5 g
waarvan suikers6 g
Vezels7.3 g
Eiwitten36.5 g
Zout2.6 g

Benodigdheden

Hoge kom
Staafmixer
Koekenpan

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in plakken.
  • Snijd de tomaat in blokjes.
2
  • Voeg de witte kaas toe een een hoge kom samen met de helft van de Garam masala (let op: pittig! Gebruik naar smaak) (zie Tip).
  • Mix met een staafmixer tot je een glad mengsel.
  • Breng op smaak met peper en zout.

Tip: voeg extra Garam masala toe naar smaak.

3
  • Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en bak het ontbijtspek 5 - 6 minuten.
  • Haal het ontbijtspek uit de pan. Voeg 1/2 el zonnebloemolie toe aan de pan.
  • Bak de eieren 4 - 6 minuten.
  • Bak ondertussen het brood 3 - 4 minuten af in de voorverwarmde oven.
4
  • Verdeel de opgeklopte kaas over de naanbroden.
  • Beleg met de tomaat, avocado en het ontbijtspek.
  • Leg de eieren er bovenop.