
Aziatische-stijl maaltijdsalade met soja-misodressing
met sojabonen, paprika en gezouten pinda's
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Deze volkoren noodlesalade is binnen een handomdraai klaar voor je lunch of diner! De soja, miso, bosui, pinda’s en koriander zorgen voor volop smaak. Voeg eventueel sambal toe voor een extra kick!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Ingredienten
100 gram
Volkoren noedels
(Bevat Tarwe)
1 stuk(s)
Paprika
1 bosje(s)
Bosui
10 gram
Verse koriander
(Kan bevatten Selderij)
60 gram
Gezouten pinda's
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)
100 gram
Rodekool, wittekool en wortel
100 gram
Sojabonen
(Bevat Soja)
80 gram
Soja-miso dressing
(Bevat Sesamzaad, Soja Kan bevatten Tarwe, Vis, Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Schaaldieren, Selderij, Sulfiet)
Zelf toevoegen
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout
Benodigdheden
Instructies
- Breng ruim water aan de kook in een pan.
- Kook de noedels in 4 - 5 minuten beetgaar.
- Giet af en spoel af onder koud water.
- Snijd de paprika in dunne reepjes.
- Snijd de bosui in dunne ringen.
- Hak de verse koriander grof.
- Hak de pinda's grof.
- Voeg de noedels, paprika, bosui, sojabonen en mix van rodekool, wittekool en wortel toe aan een saladekom.
- Voeg de dressing toe en meng goed door elkaar.
- Verdeel de salade over twee borden.
- Garneer met de verse koriander en gezouten pinda's.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Voeg eventueel sambal toe naar smaak.