Met dit recept tover je 258 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
120 gram
Kipfilet
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
1.25 tl
Verse gember
150 gram
Sperziebonen
¼ stuk(s)
Limoen
65 ml
Kokosmelk
50 gram
Gesneden spitskool
3 stuk(s)
Spies
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
2 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
1 el
[Zoutarme] ketjap manis
1 el
Zonnebloemolie
¼ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
1 tl
Sambal
75 ml
Water
naar smaak
Peper en zout
Tip: Kook de eieren 4 minuten voor een zachtgekookt ei, 6 minuten voor een halfzacht ei en 9 minuten voor een hardgekookt ei.
Tip: Houd je van meer pit? Voeg van wat extra sambal toe.