
Dit gerecht is deels geïnspireerd op aubergine caponata, een Siciliaans gerecht gemaakt van aubergine, tomaat, ui, kappertjes en azijn, voor een soort zoete en scherpe relish.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Aubergine
40 gram
Parelgerst
(Bevat: Gerst Kan bevatten: Gluten)
5 gram
Amandelschaafsel
(Bevat: Amandelnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
10 gram
Kappertjes
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
½ zakje(s)
BBQ-rub
100 gram
Passata
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
1 stuk(s)
Kabeljauwfilet
(Bevat: Vis)
1 el
Olijfolie
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout



