
Extra in de box van deze week: koffieJe krijgt zowel cups als gemalen koffie, dus voor ieder wat wils!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Appel
100 gram
Havermout
(Bevat: Gluten)
50 gram
Dadelstukjes
500 ml
Halfvolle melk
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
15 gram
Lijnzaad
(Kan bevatten: Soja, Noten, Sesamzaad, Gluten, Pinda's)
40 gram
Walnoten
(Bevat: Noten Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Pinda's)

Verwijder de klokhuis van de appel (elstar) en snijd klein.

Meng de havermout, halfvolle melk, appel en het grootste deel van de dadelstukjes in een steelpan met deksel. Verwarm de havermout gedurende 5 minuten, afgedekt, op middelmatig vuur.

Roer de lijnzaad door de havermout. Verkruimel de walnoten hierover en garneer met de overige dadelstukjes.

Verdeel de havermout over ontbijtkommen. Verkruimel de walnoten hierover en garneer met de achtergehouden dadels.