Fruitsalade met yoghurt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fruitsalade met yoghurt

Fruitsalade met yoghurt

Met gemengde noten en verse munt

Allergenen :
Noten
•Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Appel

1 stuk(s)

Peer

1 stuk(s)

Banaan

8 leaves

Verse munt

(Kan bevatten Selderij)

50 gram

Notenmix

(Bevat Noten)

200 ml

Biologische halfvolle yoghurt

(Bevat Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)356 kcal
Energie (kJ)1490 kJ
Vetten16 g
waarvan verzadigd6 g
Koolhydraten39 g
waarvan suikers0 g
Vezels6 g
Eiwitten11 g
Zout0 g

Benodigdheden

•Grote kom

Instructies

1

Schil de appel en de peer, verwijder de klokhuizen en snijd in blokjes. Snijd de banaan in plakken. Hak de verse munt fijn.

2

Meng in een grote kom het fruit met de notenmix en het grootste deel van de verse munt.

3

Verdeel de halfvolle yoghurt over de ontbijtkommen. Verdeel de fruitsalade erover en garneer met de overige verse munt.