Met dit recept tover je 310 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Bulgur
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Soja)
75 gram
Sperziebonen
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Volkoren ciabatta
(Bevat: Soja, Tarwe, Gerst, Gluten, Haver, Rogge, Sesamzaad Kan bevatten: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten)
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Venkel
½ stuk(s)
Rode ui
½ bosje(s)
Radijs
5 gram
Dille, munt en bladpeterselie
½ stuk(s)
Handsinaasappel
20 gram
Rucola
10 gram
Rozijnen
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
25 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
Olijfolie
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Extra vierge olijfolie
1 el
Zwarte balsamicoazijn
½ tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout
Tip: Voor extra sinaasappelsmaak kun je er voor kiezen om de schil van de sinaasappel te raspen en toe te voegen aan de dressing.
Weetje: Wist je dat 200 gram venkel bijna 1/4 van de ADH kalium bevat? Kalium speelt een belangrijke rol in het regelen van de vochtbalans van ons lichaam en bij het doorgeven van prikkels naar ons zenuwstelsel.