AP - French

Allergens:
Milk
•Rye
•Wheat
•Mustard
•Egg

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time30 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

160 g

Camembert

(Contains Milk)

2 piece

White demi-baguette

(Contains Rye, Wheat May be present Gluten, Milk, Tree nuts, Sesame)

10 g

Fresh thyme

400 g

Snack paprika

100 g

Organic sour cream

(Contains Milk)

50 g

Mayonnaise

(Contains Mustard, Egg)

1 piece

Lemon

20 g

Fresh chives, dill & flat leaf parsley

1 piece

Garlic

Not included in your delivery

1 tablespoon

Honey [or plant-based alternative]

Nutrition Values

Energy (kJ)3625 kJ
Calories866 kcal
Fat42.8 g
Saturated Fat16 g
Carbohydrate86 g
Sugar19.1 g
Dietary Fiber11 g
Protein30.8 g
Salt3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden. 
  • Haal de camembert uit de verpakking. Snijd de bovenkant van de camembert in met een scherp mes. 
  • Verdeel de verse tijm over de camembert en druk het in de kaas. 
  • Bak de camembert 20 - 25 minuten in de oven. 
2
  • Snijd de verse bieslook, dille en peterselie fijn. 
  • Pers de knoflook. 
  • Voeg de zure room, verse kruiden, knoflook en de helft van de mayonaise toe aan een kom. Meng goed en pers de citroen vervolgens uit boven de kom. 
  • Breng op smaak met peper en zout. 
3
  • Bak de baguette 8 - 10 minuten in de oven. 
  • Snijd de komkommer in dunne reepjes. Verdeel de snackpaprika's en komkommer over een serveerschaal. Voeg de dip toe aan de schaal. 
  • Voeg de nootjes toe aan een kleine kom. 
4
  • Voeg de camembert toe aan een schaal. Besprenkel met de honing. 
  • baguette, crudités en nootjes etc.