HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconFlammkuchen Met Noordzeegarnalen
topBanner
Flammkuchen met Noordzeegarnalen

Flammkuchen met Noordzeegarnalen

met spek, crème fraîche en een frisse salade

Premium
Lees meer

.

Allergenen :Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)NotenSchaaldieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd30 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

2 stuk(s)

Flammkuchen

(BevatGlutenbevattende granen)

100 gram

Crème fraîche

(BevatMelk (inclusief lactose))

50 gram

Geraspte belegen kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

50 gram

Spekblokjes

20 gram

Walnootstukjes

(BevatNotenKan bevattenPinda's, Sesam)

5 gram

Verse bieslook

1 stuk(s)

Gele paprika

½ stuk(s)

Komkommer

80 gram

Salademix met zonnebloemscheuten

100 gram

Noordzeegarnalen

(BevatSchaaldieren)

1 tl

Honing

Zelf toevoegen

2 el

Extra vierge olijfolie

1 el

Rode wijnazijn

½ tl

Mosterd

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3489 kJ
Energie (kcal)834 kcal
Vetten54.0 g
waarvan verzadigd21.4 g
Koolhydraten53 g
waarvan suikers9.7 g
Vezels3 g
Eiwitten30 g
Zout3.3 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Bakplaat
Bakpapier
Koekenpan
Kom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Verdeel de flammkuchen over een bakplaat met bakpapier.

2

Besmeer de flammkuchen met de crème fraîche en bestrooi met flink wat zwarte peper en de geraspte belegen kaas. Verdeel de spekblokjes over de flammkuchen. Bak de flammkuchen in 14 - 18 minuten bruin in de oven.

3

Verhit een koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de walnootstukjes tot ze beginnen te kleuren. Haal uit de pan en bewaar apart.

4

Snijd de bieslook fijn. Snijd de gele paprika in dunne reepjes. Schaaf de komkommer met een dunschiller in dunne linten.

5

Klop in saladekom de extra vierge olijfolie, de rodewijnazijn, de honing, de mosterd en peper en zout tot een vinaigrette. Voeg de slamix, de paprika en de komkommerlinten toe en meng goed.

6

Bestrooi de flammkuchen met de Noordzeegarnalen, de walnootstukjes en de bieslook. Verdeel de flammkuchen over de borden en serveer met de salade.