Eimuffins met ontbijtspek, lente-ui en kaas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Eimuffins met ontbijtspek, lente-ui en kaas

Eimuffins met ontbijtspek, lente-ui en kaas

Allergenen :
Ei
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Bosui

4 stuk(s)

Ontbijtspek

4 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

30 gram

Geraspte belegen kaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

½ tl

Paprikapoeder

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

2 el

Melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)299 kcal
Energie (kJ)1251 kJ
Vetten23 g
waarvan verzadigd9 g
Koolhydraten2 g
waarvan suikers0 g
Vezels1 g
Eiwitten20 g
Zout0 g

Benodigdheden

Oven
Kom

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet per persoon 2 holtes van de muffinvorm in met zonnebloemolie.

Snijd het ontbijtspek in reepjes.
2

Snijd de lente-ui fijn en het ontbijtspek in kleine reepjes. Breek de eieren boven een kom en roer samen met de melk luchtig met een vork of garde.

Breng flink op smaak met paprikapoeder, peper en zout.
3

Meng de lente-ui, het ontbijtspek en de geraspte kaas door de eieren. Breng flink op smaak met het paprikapoeder, peper en zout.

Serveer het ontbijtje, eet smakelijk!
4

Verdeel het eimengsel over de ingevette muffinvormpjes. Bak de eimuffins in 25 – 30 minuten goudbruin.