Receptontwikkelaar Babette: "Smashed burger taco’s, maar dan in een vegetarisch jasje. Je perst een mix van vegan gehakt en zwarte bonen direct op de tortilla om daarna krokant te bakken. De frisse limoensaus zorgt voor een lichtzure toets die het geheel perfect in balans brengt."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
3 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Soja, Mosterd)
75 gram
Vegan gehakt
(Bevat: Soja, Gerst, Gluten Kan bevatten: Mosterd, Haver, Rogge, Selderij, Tarwe, Gluten)
1 stuk(s)
Wortel
¼ pak(ken)
Zwarte bonen
50 gram
Passata
¼ stuk(s)
Limoen
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
20 gram
Veldsla
¾ tl
Gerookt paprikapoeder
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Rode ui
1 el
Zonnebloemolie
1 el
Water
1 tl
Suiker
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Weetje: De ui is een onderschatte supergroente! Hij is niet alleen rijk aan vezels en B-vitaminen, maar zit ook bomvol antioxidanten en vitamine C.