Met dit recept tover je 250 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
1 tl
Verse gember
2 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
50 gram
Gesneden spitskool
½ zakje(s)
Gele currykruiden
½ zakje(s)
Gedroogde laos
120 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
10 ml
Vissaus
(Bevat: Vis)
90 ml
Kokosmelk
50 gram
Taugé
100 gram
Spinazie
½ el
Olijfolie
200 ml
Water
0.13 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan minder van het bouillonblokje of laat achterwege.