Couscoussalade met Afrikaans gekruide zalm
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Couscoussalade met Afrikaans gekruide zalm

met wortel, sinaasappel en veldsla

Allergenen :
Vis
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Zalmfilet

(Bevat Vis)

75 gram

Volkoren couscous

(Bevat Tarwe Kan bevatten Soja, Lupine, Mosterd)

½ stuk(s)

Ui

1 stuk(s)

Wortel

20 gram

Veldsla

½ zakje(s)

Afrikaanse kruidenmix

½ stuk(s)

Handsinaasappel

5 gram

Dille, munt en bladpeterselie

1.5 tl

Paprikapoeder

Zelf toevoegen

1 el

Honing

100 ml

Zoutarme groentebouillon

¼ el

Olijfolie

½ el

[Plantaardige] roomboter

naar smaak

Extra vierge olijfolie

1 el

[Plantaardige] mayonaise

½ tl

Wittewijnazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3598 kJ
Energie (kcal)860 kcal
Vetten43 g
waarvan verzadigd9.4 g
Koolhydraten82.1 g
waarvan suikers25.5 g
Vezels13.1 g
Eiwitten30.9 g
Zout1.4 g

Benodigdheden

Pot with Lid
Koekenpan met deksel
Kleine kom
Small Frying Pan

Instructies

1
2
3
4
5
6