topBanner
Bulgaarse yoghurt met druiven

Bulgaarse yoghurt met druiven

en notenmix

Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen :Melk (inclusief lactose)Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd5 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

250 gram

Pitloze blauwe druiven

250 ml

Biologische Bulgaarse yoghurt

(BevatMelk (inclusief lactose))

50 gram

Notenmix

(BevatNoten)
Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2151 kJ
Energie (kcal)514 kcal
Vetten33.0 g
waarvan verzadigd7.3 g
Koolhydraten36 g
waarvan suikers29.5 g
Vezels6 g
Eiwitten16 g
Zout0.2 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Snijplank
Fruitmesje
Kom
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Halveer de druiven en verdeel de druiven en Bulgaarse yoghurt over de kommen.

2

Garneer met de notenmix.