Bulgaarse yoghurt met druiven
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bulgaarse yoghurt met druiven

Bulgaarse yoghurt met druiven

en notenmix

Goedemorgen!

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd5 minuten
Bereidingstijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

250 gram

Pitloze blauwe druiven

250 ml

Biologische Bulgaarse yoghurt

(Bevat Melk (inclusief lactose))

50 gram

Notenmix

(Bevat Noten)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2151 kJ
Energie (kcal)514 kcal
Vetten33 g
waarvan verzadigd7.3 g
Koolhydraten36 g
waarvan suikers29.5 g
Vezels6 g
Eiwitten16 g
Zout0.2 g

Benodigdheden

Snijplank
Fruitmesje
Kom

Instructies

1

Halveer de druiven en verdeel de druiven en Bulgaarse yoghurt over de kommen.

2

Garneer met de notenmix.