topBanner
Zomerse fruitsalade met noten en citroenmelisse

Zomerse fruitsalade met noten en citroenmelisse

Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen :Melk (inclusief lactose)Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

¼ stuk(s)

Meloen

1 stuk(s)

Perzik

1 stuk(s)

Appel

10 leaves

Verse citroenmelisse

200 ml

Volle yoghurt

(BevatMelk (inclusief lactose))

50 gram

Notenmix

(BevatNoten)
Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)1205 kJ
Energie (kcal)288 kcal
Vetten17.0 g
waarvan verzadigd3.8 g
Koolhydraten21 g
waarvan suikers16.8 g
Vezels4 g
Eiwitten10 g
Zout0.1 g
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Snijd de meloen en perzik in kwarten, verwijder de pit(ten) en de schil. Snijd de appel (junami), meloen en perzik in blokjes. Hak de helft van de citroenmelisse fijn en meng door het fruit.

2

Verdeel de fruitsalade over de borden, garneer met de volle yoghurt en strooi de overige citroenmelisse en de notenmix erover.