Skip to main content
Bruisend fruitdrankje

Bruisend fruitdrankje

Met groene kiwi en bloedsinaasappel en geschikt voor iedere gelegenheid

Met fruit kun je alle kanten op. Je kunt het direct eten, door een maaltijd verwerken of als sap drinken. Wij hebben deze keer gekozen voor het laatste. Om de friszure smaak van kiwi iets te neutraliseren, hebben we er stiekem een beetje suiker aan toe gevoegd. Zo krijgt het fruitdrankje een zoetige smaak.

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Groene kiwi

1 stuk(s)

Bloedsinaasappel

Zelf toevoegen

2 el

Suiker

scheutje

Bruiswater

Voedingswaarden

/ per gerecht

Benodigdheden

Kom

Instructies

Meng de suiker met het kokend water.
1

Breng 50 ml water aan de kook. Meng de suiker met het kokende water en laat al roerende oplossen tot suikerwater.

Lepel het vruchtvlees van de kiwi uit de schil en prak met een vork in een kom.
2

Lepel het vruchtvlees van de kiwi uit de schil en prak met een vork in een kom. Pers de bloedsinaasappel uit.

Maak de randen van de wijn- of champagneglazen nat en doop deze in een beetje suiker.
3

Maak de randen van de wijn- of champagneglazen nat en doop deze in een beetje suiker.

Eindig met het suikerwater.
4

Verdeel de kiwi over de glazen. Voeg voorzichtig het sap van de bloedsinaasappel toe. Schenk vervolgens ook een scheutje bruiswater in de glazen en eindig met het suikerwater.

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders