Pesto rosso komt oorspronkelijk uit Sicilië, Italië, en wordt ook wel "pesto alla siciliana" genoemd.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat: Vis)
100 gram
Spinazie
125 gram
Rode cherrytomaten
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
90 gram
Mafaldine
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Ei, Soja)
20 gram
Rode pesto
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten)
¼ stuk(s)
Citroen
5 gram
Verse basilicum, bieslook en bladpeterselie
15 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Tarwe)
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat zalm essentiële vetzuren bevat zoals omega 3? Deze moet je uit je voeding opnemen want je lichaam kan deze niet zelf aanmaken. Je krijgt al voldoende omega-3 binnen als je 1 keer per week vis eet, bij voorkeur vette vis zoals haring of zalm.
Tip: Let op: blijf bij de panko en schep regelmatig om zodat het niet verbandt.