Skip to main content
Warme pastasalade met serranoham en mozzarella
Warme pastasalade met serranoham en mozzarella

Warme pastasalade met serranoham en mozzarella

2 porties | met mini-romatomaten en groene pesto

5.0
(4)

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Deze salade met smakelijke serranoham en mozzarella maak je met verse pasta. Zo zet je binnen een paar minuten een volwaardige lunch op tafel!

Labels:
Recipe
Allergenen:
Ei
Tarwe
Cashewnoten
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

250 gram

Verse rigatoni

(Bevat: Ei, Tarwe)

40 gram

Pesto genovese

(Bevat: Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Pinda's, Noten)

40 gram

Rucola en veldsla

40 gram

Serranoham

1 bol(len)

Mozzarella

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

100 gram

Mini-romatomaten

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] mayonaise

1 naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)3073 kJ
Energie (kcal)734 kcal
Vetten33.9 g
waarvan verzadigd10.9 g
Koolhydraten74 g
waarvan suikers4.1 g
Vezels4.1 g
Eiwitten31.8 g
Zout1.9 g
Potassium171.5 mg
Calcium3.5 mg
Iron0.2 mg

Benodigdheden

Pan
Saladekom

Instructies

Pasta koken
1
  • Kook ruim water in een pan voor de pasta. Kook de pasta, met een snuf zout, in 4 - 6 minuten beetgaar. Giet af en houd apart.
Snijden
2
  • Halveer de tomaten.
  • Scheur de mozzarella en serranoham in grove stukken.
Serveren
3
  • Meng in een saladekom de mayonaise met de groene pesto.
  • Voeg de slamix, tomaten en de pasta toe. 
  • Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
  • Verdeel de salade over de 2 borden en garneer met de serranoham en mozzarella.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders