Zeebaarsfilet met garnalen in knoflookboter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Zeebaarsfilet met garnalen in knoflookboter

Zeebaarsfilet met garnalen in knoflookboter

met venkelrisotto met pecorino en cherrytomaten

Nieuw ingrediënt in je box! De zeebaars is een veelzijdige vis met een mildzoete smaak. Zeebaars bevat vitaminen, mineralen en omega-3 vetzuren.

Labels:
Nieuw ingrediënt
Allergenen :
Vis
Schaaldieren
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd35 minuten
oventijd35 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

100 gram

Zeebaarsfilet

(Bevat Vis)

40 gram

Garnalen

(Bevat Schaaldieren)

½ stuk(s)

Venkel

75 gram

Risottorijst

¼ stuk(s)

Rode peper

½ stuk(s)

Ui

125 gram

Rode cherrytomaten

5 gram

Vers basilicum

(Kan bevatten Selderij)

1 stuk(s)

Knoflookteen

½ stuk(s)

Citroen

10 gram

Pompoenpitten

(Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

10 gram

Geraspte pecorino DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

300 ml

Zoutarme groentebouillon

1.5 el

[Plantaardige] roomboter

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3804 kJ
Energie (kcal)909 kcal
Vetten47.5 g
waarvan verzadigd19.8 g
Koolhydraten76.3 g
waarvan suikers8.5 g
Vezels14.4 g
Eiwitten41.1 g
Zout2 g

Benodigdheden

Citroenrasp
Pan
Large Frying Pan
Koekenpan

Instructies

1
2
3
4
5
6