Puntpaprika's hebben een bijzonder zoete smaak. Deze groente heeft een wat dunnere huid in vergelijking met de gewone paprika. Hierdoor heb je geen last van de velletjes van de vrucht!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
100 gram
Rundergehakt met köftekruiden
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
50 gram
Spinazie
25 gram
Roomkaas
30 gram
Harissa
¼ stuk(s)
Rode peper
5 gram
Verse bladpeterselie
½ pak(ken)
Tomatenblokjes met knoflook en ui
90 gram
Volkoren spaghetti
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat (punt)paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.