Skip to main content
Volkoren rozijnen-notenbroodje met geitenkaas, honing en sinaasappelsap
Volkoren rozijnen-notenbroodje met geitenkaas, honing en sinaasappelsap

Volkoren rozijnen-notenbroodje met geitenkaas, honing en sinaasappelsap

4.3
(64)

Goedemorgen!

Allergenen:
Gluten
Noten
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

6 stuk(s)

Perssinaasappel

2 stuk(s)

Bruin rozijn-walnootbroodje

(Bevat: Gluten, Noten)

100 gram

Verse geitenkaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 stuk(s)

Honing

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)476 kcal
Energie (kJ)1992 kJ
Vetten18 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten59 g
Vezels6 g
Eiwitten17 g

Benodigdheden

Oven

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers het sap van de sinaasappels uit.

2

Bak de volkoren rozijnen-notenbroodjes 6 – 8 minuten.

3

Snijd de broodjes open en beleg met de geitenkaas. Besprenkel naar smaak met de honing.

4

Serveer de broodjes met het verse sinaasappelsap.

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders