
In dit recept pocheer je de koolvis. Dat doe je direct in de kokossaus met groenten, wat extra veel smaak geeft aan de vis en aan de stoof.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Prei
½ stuk(s)
Courgette
75 ml
Kokosmelk
1 stuk(s)
Koolvis
(Bevat: Vis)
1 stuk(s)
Tomaat
1 tl
Gerookt paprikapoeder
½ zakje(s)
Surinaamse kruiden
½ stuk(s)
Knoflookteen
25 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Wittewijnazijn

Weetje: Wist je dat aardappelen supergezonde energiebronnen zijn? Naast veel vezels en kalium bevatten ze ook veel vitaminen, zoals vitamine B6 en B11 voor je energieniveau, en vitamine C voor een sterke weerstand.

Tip: Is het lastig om 25 ml bouillon per persoon te bereiden? Bereid dan 500 ml bouillon met 1 bouillonblokje en meet daarna de juiste hoeveelheid af. De overige bouillon kun je invriezen voor een volgende keer of bewaren voor een klein lunchsoepje de volgende dag.

