Met dit recept tover je 270 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ zakje(s)
Gemalen venkelzaad
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Citroen
½ stuk(s)
Courgette
5 gram
Amandelschaafsel
(Bevat: Noten, Amandelnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
125 gram
Rode cherrytomaten
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
75 gram
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
150 gram
Tortelloni ricotta en spinazie
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Tarwe, Ei, Gluten Kan bevatten: Soja, Mosterd)
10 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je kunt ook een vijzel of specerijenmolen gebruiken om het venkelzaad fijn te malen.
Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!
Tip: Voeg eventueel meer kookvocht toe wanneer je de saus de dik vindt.