
Labne is een verse kaas, gemaakt van uitgelekte yoghurt. Zijn naam heeft hij te danken aan het Arabische woord voor yoghurt: laban.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Kogelbiefstuk
1 blik(ken)
Kikkererwten
0.99 tl
Paprikapoeder
½ stuk(s)
Komkommer
100 gram
Gekleurde cherrytomaten
3 stuk(s)
Bruine tortilla
50 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
2.5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
40 gram
Labne
20 gram
Mangochutney
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout


Tip: Let op! De kikkererwten kunnen tijdens het bakken uit de pan springen, dus dek de pan eventueel af met een deksel.

