
Vrij vertaald betekent grana padano de korrel van Padanië. Deze brokkelige kaas vindt zijn oorsprong op de Noord-Italiaanse Povlakte en heeft 9 tot 16 maanden gerijpt.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
90 gram
Linguine
(Bevat: Lupine, Ei, Mosterd, Soja, Kan sporen van allergenen bevatten, Tarwe)
250 gram
Rode cherrytomaten
1 stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Vers basilicum
¼ stuk(s)
Citroen
100 gram
Italiaans gemarineerde kipfiletreepjes
75 gram
Spinazie
(Bevat: Selderij, Kan sporen van allergenen bevatten)
10 gram
Cashewstukjes
(Bevat: Pinda's, Noten, Sesamzaad, Kan sporen van allergenen bevatten, Cashewnoten)
25 gram
Grana Padanovlokken DOP
20 gram
Rucola
1 el
Zwarte balsamicoazijn
2 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
1.25 el
Olijfolie
Tip: Spinazie is een goede bron van ijzer. IJzer is essentieel voor het vervoeren van zuurstof in ons lichaam, wat bijdraagt aan een energiek gevoel.