Picadillo wordt traditioneel bereid in Latijns-Amerika van gehakt, tomaten, rozijnen en olijven. Vandaag serveer je een vegetarische variant op dit gerecht!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
½ blik(ken)
Linzen
10 ml
Worcestershiresaus
(Bevat Gluten, Gerst, Mosterd, Soja)
15 gram
Olijf-kappertjesmix
10 gram
Rozijnen
(Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
75 gram
Witte langgraanrijst
2.5 gram
Verse bladpeterselie
â…“ pak(ken)
Tomatenblokjes met knoflook en ui
50 gram
Witte kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Wortel
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je zoutinname? Garneer de maaltijd met de helft van de witte kaas. De overige kaas kan lekker in een lunchsalade de volgende dag, of garneer je belegde boterham ermee.