HelloFresh
topBanner
Vegetarische schnitzel met gebakken aardappeltjes

Vegetarische schnitzel met gebakken aardappeltjes

met snijbonen en dillemayonaise

QUICK & EASY
Lees meer

.

Labels:Quick & easyVeggie
Allergenen :EiGlutenbevattende granenMosterdMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 2
Ingredienten
hoeveelheden
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

400

Gekruide opbakaardappelen

1 stuks

Knoflookteen

100 g

Gesneden ui

300 g

Gesneden snijbonen

(Kan sporen van allergenen bevatten)

2 stuks

Vegetarische schnitzel

(BevatEi, Glutenbevattende granen)

10 g

Verse dille

(Kan sporen van allergenen bevatten)

½ stuks

Citroen

75 g

Mayonaise

(BevatEi, Mosterd)

Zelf toevoegen

2 el

Zonnebloemolie

1 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)3661 kJ
Energie (kcal)875 kcal
Vetten60.0 g
waarvan verzadigd10.0 g
Koolhydraten56 g
waarvan suikers5.0 g
Vezels15 g
Eiwitten121 g
Zout2.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Koekenpan
Koekenpan met deksel
Kleine kom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de gekruide opbakaardappelen 10 - 14 minuten. Schep regelmatig om.Pers de knoflook. Snijd de citroen in parten.

2

Verhit in een andere koekenpan met deksel 1/2 el roomboter per persoon op middelhoog vuur. Bak de knoflook met de ui en snijbonen 10 – 12 minuten met de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en zout.

3

Verhit ondertussen 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een derde koekenpan op middelhoog vuur en bak de vegetarische schnitzel 3 minuten per kant.Snijd de dille fijn en meng deze in een kleine kom met de mayonaise.

4

Verdeel de aardappelen en snijbonen over de borden.Leg op ieder bord een vegetarische schnitzel en serveer de dillemayonaise en parten citroen erbij.