HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetarische Bami Met Omeletreepjes
topBanner
Vegetarische bami met omeletreepjes

Vegetarische bami met omeletreepjes

Een Oosters gerecht met groenten

Lees meer

Je kunt in plaats van een omelet ook een roerei maken en door het gerecht mengen.

Labels:KindvriendelijkLekker snelVeggie
Allergenen :Glutenbevattende granenEiSojaPinda'sMelk

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuk(s)

Sjalot

1 stuk(s)

Gele paprika

400 gram

Snijbonen

140 gram

Noedels

(BevatGlutenbevattende granen)

2 stuk(s)

Ei

(BevatEi)

1.5 stuk(s)

Sojasaus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

20 gram

Pinda's

(BevatPinda'sKan bevattenNoten, Sesam)

Zelf toevoegen

2 el

Zonnebloemolie

2 el

Ketjap manis

scheutje

Melk

(BevatMelk)

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Energie (kcal)604 kcal
Energie (kJ)2527 kJ
Vetten21.0 g
waarvan verzadigd4.0 g
Koolhydraten91 g
waarvan suikers0.0 g
Vezels12 g
Eiwitten22 g
Zout0.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Hapjespan met deksel
Wok met deksel
Kom
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Breng 400 ml water per persoon aan de kook in een pan met deksel.

2

Snipper de sjalot en snijd de paprika in blokjes.

3

Verhit de helft van de zonnebloemolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de sjalot 2 minuten op laag vuur. Voeg de snijbonen en 3 el water per persoon toe, zet het vuur hoger, en stoof afgedekt 8 minuten. Voeg na 4 minuten de paprika toe.

4

Kook ondertussen de noedels, afgedekt, 3 – 4 minuten in de pan met deksel en giet af. Spoel af met koud water en laat uitlekken.

5

Kluts de eieren met een scheutje melk en peper en zout in een kom. Verhit de overige zonnebloemolie in een koekenpan en bak 1 omelet per persoon.

6

Voeg de noedels toe aan de wok of hapjespan met groenten. Breng op smaak met de sojasaus en ketjap en verhit nog 1 minuut.

7

Snijd de omelet in reepjes. Verdeel de bami over de borden en serveer met de omeletreepjes en de pinda’s.