Met dit recept tover je 355 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Knoflookteen
125 gram
Champignons
½ stuk(s)
Tomaat
½ takje(s)
Verse rozemarijn
50 gram
Spinazie
½ zakje(s)
BBQ-rub
½
Tomatenpuree
50 gram
Rode splitlinzen
(Kan bevatten: Gluten)
1 stuk(s)
Laurierblad
40 ml
Kookhaver
(Bevat: Haver)
5 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
20 gram
Rucola en veldsla
10 gram
Geroosterde ongezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
4 ml
Balsamicocrème
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
7.5 ml
Basilicumcrème
½ el
Olijfolie
½ el
Bloem
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
100 ml
Water
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat pompoenpitten van alle noten en pitten het rijkst zijn aan magnesium en fosfor? Magnesium zorgt onder andere voor gezonde spieren en fosfor helpt bij sterke botten en tanden.