
Met dit recept tover je 255 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Rode ui
1.5 stuk(s)
Knoflookteen
10 gram
Geroosterde cashewnoten
(Bevat: Cashewnoten, Noten Kan bevatten: Macadamianoten, Noten, Paranoten, Pecannoten, Pistachenoten, Walnoten, Amandelnoten, Hazelnoten)
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad)
75 gram
Risottorijst
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
40 gram
Rucola
10 gram
Vers basilicum
180 gram
Broccoli
¼ stuk(s)
Citroen
10 ml
Basilicumcrème
35 gram
Kalamata-olijven
½ el
[Plantaardige] roomboter
1 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
300 ml
Zoutarme groentebouillon

Tip: Wil je extra snel zijn? Kook het water dan voor in een waterkoker.



Tip: Voeg eventueel meer extra vierge olijfolie toe als je de pesto te dik vindt.

