
Eet je graag seizoensgroenten? Dan zit je met bietjes altijd goed. Ze worden het hele jaar door lokaal gekweekt en zitten vol kalium en foliumzuur.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
1 stuk(s)
Varkenshaas
(Kan bevatten: Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
125 gram
Gekookte rode bieten
½ stuk(s)
Peer
½ stuk(s)
Ui
20 gram
Honing-mosterddressing
(Bevat: Mosterd)
20 gram
Slamix met erwtenscheuten
(Kan bevatten: Selderij)
25 gram
Geitenkaasbolletjes met honing
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Walnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout


Tip: Heb je liever meer doorbakken vlees? Bak de varkenshaas dan gerust iets langer.

Tip: Bak de peer niet te lang en gebruik voldoende roomboter, zodat de peer niet aan de pan blijft kleven.
