
Worcestershiresaus is uitgevonden door twee apothekers in Worcester, Engeland. Je kunt waarschijnlijk wel raden hoe het aan zijn naam komt!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Gele wortel
150 gram
Sperziebonen
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Varkenshaas
(Kan bevatten: Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
5 gram
Verse krulpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
5 ml
Worcestershiresaus
(Bevat: Mosterd, Soja, Gerst)
75 gram
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] roomboter
¼ el
Mosterd
naar smaak
Peper en zout



