Pecorino is een Italiaanse schapenkaas en lijkt op parmigiano reggiano, maar wordt korter gerijpt en heeft daardoor een zachtere smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
10 gram
Rode basilicum
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Ui
250 gram
Rode cherrytomaten
½ pot(s)
Tomatenpuree
150 gram
Risottorijst
150 ml
Kokosmelk
20 gram
Zonnebloem-pompoenpittenmix
50 gram
Geraspte Italiaanse kaas
(BevatMelk (inclusief lactose))60 gram
Rucola
(Kan bevattenSelderij)2 el
Olijfolie
1 el
Roomboter
300 ml
Groentebouillon
2 tl
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Kokosmelk is een natuurlijk product en kan soms (deels) gestold zijn in de verpakking. Geen zorgen, dit zijn de vetten van de kokosmelk en die zitten juist vol smaak. Knip het pakje open en roer de melk goed door of laat de gestolde kokosmelk smelten in de pan met rijst.