Met dit recept tover je 273 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Bruine snelkookrijst
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Sjalot
1.25 tl
Verse gember
¼ stuk(s)
Rode peper
100 gram
Bimi broccoli
½ stuk(s)
Paksoi
½ stuk(s)
Limoen
½ stuk(s)
Vers citroengras
½ zakje(s)
Gedroogde laos
½ zakje(s)
Groene currykruiden
90 ml
Kokosmelk
120 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
5 ml
Vissaus
(Bevat: Vis)
5 gram
Verse bladpeterselie en koriander
(Kan bevatten: Selderij)
¼ zakje(s)
Zwart sesamzaad
(Bevat: Sesamzaad)
10 gram
Geroosterde cashewnoten
(Bevat: Cashewnoten, Noten Kan bevatten: Macadamianoten, Noten, Paranoten, Pecannoten, Pistachenoten, Walnoten, Amandelnoten, Hazelnoten)
1 el
Olijfolie
25 ml
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan minder vissaus, of laat het achterwege.