TEST Mexicaanse vistaco met romige koolsalade
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
TEST Mexicaanse vistaco met romige koolsalade

TEST Mexicaanse vistaco met romige koolsalade

Belegd met mangochutney, tomaat en koriander

Deze vistaco's zouden niet misstaan op een Mexicaanse fiesta! Serveer alles wat je voor de taco's nodig hebt in aparte schaaltjes, zo kan iedereen zelf een taco maken. De mangochutney geeft de taco's een zoet-zure twist. Heb je nog wat over? De vistaco's zijn ook koud erg lekker.

Allergenen :
Vis
•Eieren
•Mosterd
•Gluten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd25 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

100 gram

Koolvishaasje

(Bevat Vis)

1 tl

Mexicaanse kruiden

1 stuk(s)

Tomaat

2.5 gram

Verse koriander

(Kan bevatten Selderij)

½ stuk(s)

Limoen

100 gram

Wittekool en wortel

40 gram

Mayonaise

(Bevat Eieren, Mosterd)

3 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat Gluten)

20 gram

Mangochutney

(Bevat Mosterd Kan bevatten Noten, Pinda's)

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)787 kcal
Energie (kJ)3291 kJ
Vetten42 g
waarvan verzadigd5.4 g
Koolhydraten70 g
waarvan suikers16.6 g
Vezels8 g
Eiwitten28 g
Zout1.7 g

Benodigdheden

•Keukenpapier
•Bakplaat
•Bakpapier
•Kom
•Aluminiumfolie

Instructies

Vis bereiden
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Dep het koolvishaasje droog met keukenpapier. Besprenkel vervolgens met de olijfolie, wrijf in met de Mexicaanse kruiden en breng op smaak met zout. Bak het koolvishaasje 8 – 12 minuten op een bakplaat met bakpapier in de oven.

Snijden
2

Snijd ondertussen de tomaat in kleine blokjes en snijd de koriander grof.

Kool-wortelsalade maken
3

Pers de helft van de limoen uit en snijd de andere helft in parten. Meng in een kom de witte kool en peen met de mayonaise en 1 tl limoensap per persoon. Breng op smaak met peper en zout.

Tortilla's verwarmen
4

Verpak de tortilla's samen in aluminiumfolie en verwarm 2 – 3 minuten in de oven.

Koolvis scheuren
5

Trek de gebakken koolvis met twee vorken uit elkaar, zodat je kleine stukjes overhoudt.

Serveren
6

Serveer de kool-peensalade, koolvis, tomatenblokjes, mangochutney, koriander en limoenpartjes allemaal in losse bakjes, zodat iedereen aan tafel zelf zijn eigen viswrap kan maken.