Met dit recept tover je 486 gram groenten per portie op je bord
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode peper
¼ zakje(s)
Kerriepoeder
(Bevat: Selderij, Mosterd)
½ zakje(s)
Garam masala
1 stuk(s)
Aubergine
1 stuk(s)
Pruimtomaat
¼
Tomatenpuree
100 gram
Sperziebonen
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
25 gram
Piccalilly
(Bevat: Gluten, Tarwe, Mosterd, Soja)
5 gram
Verse bladselderij
(Bevat: Selderij)
10 gram
Geroosterde cashewnoten
(Bevat: Cashewnoten, Noten Kan bevatten: Macadamianoten, Noten, Paranoten, Pecannoten, Pistachenoten, Walnoten, Amandelnoten, Hazelnoten)
250 ml
Water
½ stuk(s)
(Zoutarm) groentebouillonblokje
1.5 el
Zonnebloemolie
½ tl
Sambal
1 tl
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout