
Receptontwikkelaar Babette: "Door tahin te combineren met de gemberwoksaus en bulgogi krijg je een heel smaakvolle en romige saus voor de noedels!"
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Mie noedels
(Bevat: Tarwe)
100 gram
Varkensboerengehakt
(Kan bevatten: Soja, Tarwe, Ei, Mosterd, Selderij)
½ stuk(s)
Knoflookteen
200 gram
Groentemix met wittekool
15 gram
Tahin
(Bevat: Sesamzaad)
35 gram
Woksaus met gember
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja)
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
20 gram
Bulgogisaus
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja, Zwaveldioxide en sulfiet, Vis)
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Zonnebloemolie
½ el
[Zoutarme] sojasaus
½ tl
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout



Tip: Houd je van pittig? Voeg dan wat sambal naar smaak toe. Let jij op je zoutinname? Voeg dan de helft van de sojasaus toe.
