Skip to main content
SuperQuick: 10 min - beef (steak) - potato - try 123 - try to use EID: dragon

SuperQuick: 10 min - beef (steak) - potato - try 123 - try to use EID: dragon

with potatoes

Labels:
MET MAGNETRON
Allergenen :
Selderij
Soja
Tarwe
Gluten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Gemarineerde steak

200 gram

Aardappelen

½ stuk(s)

Rode ui

175 gram

Gemengde gesneden paddenstoelen

2.5 gram

Verse dragon

7.5 gram

Verse bladpeterselie

½ stuk(s)

Knoflookteen

Sojasaus met minder zout

Zelf toevoegen

1.5 el

[Plantaardige] roomboter

½ el

Olijfolie

½ tl

Wittewijnazijn

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)2266 kJ
Energie (kcal)542 kcal
Vetten28.7 g
waarvan verzadigd14.1 g
Koolhydraten40.5 g
waarvan suikers2.9 g
Vezels11.5 g
Eiwitten33.1 g
Zout0.9 g
Potassium48.3 mg
Calcium10.5 mg
Iron0.1 mg

Benodigdheden

Grote kom
Vershoudfolie
Wok of hapjespan
Koekenpan
Bord

Instructies

1
  • Cut the potatoes into thin wedges and place them in a large microwave-safe bowl.
  • Add 1 tbsp of water per person, then cover the bowl with plastic wrap and poke a few holes in the wrap.
  • Microwave on high for 5 - 6 minutes, or until soft when pricked with a fork.
  • Season with salt and pepper.
2
  • Slice the onion into half rings.
  • Heat a drizzle of olive oil in a wok or deep frying pan over high heat and fry the onion and mushrooms for 4 - 6 minutes. 
  • Deglaze with the vinegar and soy sauce, and season with salt and pepper.

Did you know...mushrooms are a great source of vitamin B2, which helps keep you energised. Vitamin B2 is most commonly found in animal products, so if you follow a vegetarian or vegan diet it's good to eat mushrooms regularly so as to prevent deficiency.

3
  • Meanwhile, melt a knob of butter in a frying pan over medium-high heat. When the butter is nice and hot, fry the steak for 1 - 3 minutes per side.
  • Finely chop the tarragon and slice the garlic.
  • Add the tarragon, garlic and a knob of butter per person to the pan in the last minute of frying the steak to make a butter sauce.
  • Finely chop the parsley and mix with the potatoes.
4
  • Serve the potatoes and steak on plates, and drizzle with the tarragon butter sauce.
  • Serve the mushrooms alongside and mayo to taste for the potatoes. 

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Kip met zoete Aziatische saus en bloemkoolrijst

Kip met zoete Aziatische saus en bloemkoolrijst

met sperziebonen en gomasio
Verse spaghetti met kipgehakt in mascarpone-tomatensaus

Verse spaghetti met kipgehakt in mascarpone-tomatensaus

met pecorino en vers basilicum
Romige rigatoni in mascarpone-tomatensaus

Romige rigatoni in mascarpone-tomatensaus

met vegetarische kipstukjes en vers basilicum
Linguine met knoflookgarnalen en venkel-tomatensaus

Linguine met knoflookgarnalen en venkel-tomatensaus

met geraspte kaas
Braziliaanse visstoof met rijst en kokosmelk

Braziliaanse visstoof met rijst en kokosmelk

geïnspireerd op moqueca
Penne in romige pompoensaus met spekreepjes

Penne in romige pompoensaus met spekreepjes

met spinazie en salie
Snelle vegetarische ramen met kastanjechampignons

Snelle vegetarische ramen met kastanjechampignons

met paksoi, wortel en zachtgekookt eitje
Orzo met knoflookgarnalen en courgette

Orzo met knoflookgarnalen en courgette

met verse kruiden en knapperig amandelschaafsel
Platbroodpizza's met gekruid varkensgehakt, mozzarella en basilicum

Platbroodpizza's met gekruid varkensgehakt, mozzarella en basilicum

met courgette en tomatensaus
Poke bowl met gefrituurde kip

Poke bowl met gefrituurde kip

met avocado, sinaasappel, komkommer
Vietnamese stijl gehakt met rijst

Vietnamese stijl gehakt met rijst

met frisse salade en Nước chấm-dressing
Vegetarische enchilada's met kaas en zure room

Vegetarische enchilada's met kaas en zure room

met frisse tomatensalsa, zwarte bonen en BBQ-kruiden
Tomatenrisotto met gekruide kipworstjes

Tomatenrisotto met gekruide kipworstjes

met mascarpone en peterselie
Aziatische fusionsalade met gekruid kipgehakt

Aziatische fusionsalade met gekruid kipgehakt

met udonnoedels, pinda's en verse koriander
Kip uit de oven met linguine en romige pesto

Kip uit de oven met linguine en romige pesto

met cherrytomaten
Ciabatta met gekruide kip en mozzarella

Ciabatta met gekruide kip en mozzarella

met wortel, ui en frisse salade
Cannelloni gevuld met gehakt en spinazie

Cannelloni gevuld met gehakt en spinazie

met tomatensaus en geraspte kaas
Orzo alla norma

Orzo alla norma

met vers basilicum en Parmigiano Reggiano
Vegetarische balletjes in romige masala saus

Vegetarische balletjes in romige masala saus

met naanbrood
Gepocheerd ei in groene groente-curry

Gepocheerd ei in groene groente-curry

met naanbrood, spinazie, prei en venkel

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Geroosterde kippendij met paella-stijl rijst

Geroosterde kippendij met paella-stijl rijst

met peterselie, oregano en salami
Kabeljauwfilet in knoflookbotersaus

Kabeljauwfilet in knoflookbotersaus

met gesmoorde prei en sperziebonen
Surinaamse stijl kipcurry

Surinaamse stijl kipcurry

met ei, aardappelen en sperziebonen
Couscousbowl met varkensreepjes, aubergine en tahinsaus

Couscousbowl met varkensreepjes, aubergine en tahinsaus

met gefrituurde uitjes, cherrytomatensalade en verse munt
Wraps met oesterzwammen en knoflook-yoghurtsaus

Wraps met oesterzwammen en knoflook-yoghurtsaus

met aardappeltjes, zoetzure ui en komkommer
Romige spaghetti met citroen en walnoot-basilicumtopping

Romige spaghetti met citroen en walnoot-basilicumtopping

met mini-romatomaten, courgette en spinazie
Veggie cheeseburger met ciabatta

Veggie cheeseburger met ciabatta

met aardappelpartjes, komkommersalade en gekaramelliseerde ui
Ratatouillesoep met ciabatta met camembert

Ratatouillesoep met ciabatta met camembert

met auberginetopping en verse rozemarijn
Cheesy pizza

Cheesy pizza

pick & mix toppings: barbecuesaus, witte kaas en meer!
Kipworstjesbowl met citroenmayonaise

Kipworstjesbowl met citroenmayonaise

met couscous, verse kruiden en courgette
Parelcouscous met geitenkaasbolletjes en pesto

Parelcouscous met geitenkaasbolletjes en pesto

met courgette, venkel en geroosterde pompoenpitten
Hoisin-kipburger met komkommersalade

Hoisin-kipburger met komkommersalade

op een wortelbroodje met aardappelpartjes en taugé
Steak met Thaise stijl salade en pinda's

Steak met Thaise stijl salade en pinda's

met sesam-limoendressing, paarse wortel en bruine rijst
Varkenshaas met Parmigiano-witlofgratin

Varkenshaas met Parmigiano-witlofgratin

met romige mosterdsaus en tomaat-rucolasalade
Zalmfilet met mangochutney

Zalmfilet met mangochutney

met furikake-rijst, verse dille en ingelegde ui
Gemarineerde steak met salade van courgettelinten

Gemarineerde steak met salade van courgettelinten

met rucola, aardappelen, tomaat en dille
Romige spinaziedahl met tofu

Romige spinaziedahl met tofu

met gouden rijst en komkommeryoghurt
Kipfilet met kruidige groentestoof

Kipfilet met kruidige groentestoof

met gedroogde abrikozen, amandelschaafsel en Midden-Oosterse kruidenmix
Kabeljauwfilet op romige venkelrisotto

Kabeljauwfilet op romige venkelrisotto

met sperziebonen, Parmigiano Reggiano en spinazie
Kipfilet in hollandaisesaus

Kipfilet in hollandaisesaus

met sperziebonen en gebakken rozemarijnkrieltjes