Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Steak
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Knoflookteen
125 gram
Kastanjechampignons
75 ml
Slagroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
30 gram
Mesclun
5 gram
Verse krulpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
1.5 tl
Mosterd
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
½ tl
Bloem
1 el
Wittewijnazijn
1 el
Extra vierge olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Tip: Voor het beste resultaat haal je de steak al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast. Verwijder de verpakking en dep het vlees droog met keukenpapier.
Tip: Bak de steak eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je steak het liefst eet.