Receptontwikkelaar Selma: "Dit soort fusion recepten zijn mijn favoriete recepten om te bedenken! Zelf ben ik niet echt een stamppot fan, maar wel een liefhebber van de Aziatische keuken, dus leek het mij leuk om deze twee te combineren."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Aardappelen
⅓ zakje(s)
Groene currykruiden
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
20 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
15 ml
Kokosmelk
5 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
10 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
10 gram
Witte miso
(Bevat: Soja, Tarwe)
200 gram
Gesneden spitskool
½ bosje(s)
Bosui
1 el
[Plantaardige] roomboter
30 ml
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout
Tip: Hoe lang je de eieren kookt hangt af van hoe jij je eitje graag eet: ga je voor zacht of hard?