Spitskool met harissa en kruiden salsa
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Spitskool met harissa en kruiden salsa

met rundergehakt en couscous

Harissa is een chilipasta uit de Maghreb, gemaakt van verschillende soorten chilipepers, specerijen en kruiden. De naam komt van het Arabische stamwoord harasa, wat pletten of pureren betekent.

Allergenen :
Tarwe
Amandelnoten
Melk (inclusief lactose)
Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

100 gram

Oosters gekruid rundergehakt

(Kan bevatten Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij, Soja)

2.5 gram

Dille, munt en bladpeterselie

½ stuk(s)

Spitskool

75 gram

Volkoren couscous

(Bevat Tarwe Kan bevatten Soja, Lupine, Mosterd)

½ stuk(s)

Ui

½ stuk(s)

Citroen

5 gram

Amandelschaafsel

(Bevat Amandelnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

15 gram

Harissa

20 gram

Yoghurtdressing

(Bevat Melk (inclusief lactose), Mosterd)

Zelf toevoegen

90 ml

Zoutarme groentebouillon

45 ml

Water

1 el

Zonnebloemolie

naar smaak

Extra vierge olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3283 kJ
Energie (kcal)785 kcal
Vetten38.5 g
waarvan verzadigd9.5 g
Koolhydraten71.2 g
waarvan suikers12.1 g
Vezels11.6 g
Eiwitten34.5 g
Zout2 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Wok of hapjespan met deksel
Wok of hapjespan

Instructies

1
2
3
4