
Harissa is een chilipasta uit de Maghreb, gemaakt van verschillende soorten chilipepers, specerijen en kruiden. De naam komt van het Arabische stamwoord harasa, wat pletten of pureren betekent.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Oosters gekruid rundergehakt
(Kan bevatten: Gluten, Ei, Mosterd, Selderij, Soja)
2.5 gram
Dille, munt en bladpeterselie
½ stuk(s)
Spitskool
75 gram
Volkoren couscous
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja, Lupine)
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Citroen
5 gram
Amandelschaafsel
(Bevat: Amandelnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
15 gram
Harissa
20 gram
Yoghurtdressing
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Mosterd)
90 ml
Zoutarme groentebouillon
45 ml
Water
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Extra vierge olijfolie



